OnePlus 5T kan kosta exakt lika mycket som OnePlus 5

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 5T kan kosta exakt lika mycket som OnePlus 5

OnePlus 5T det borde inte vara för dyrt med en cent jämfört med den tidigare modellen, åtminstone på basis av vad som redovisas av TechRadar. Även om man antar denna rapports giltighet, bör det ändå noteras att TechRadar syftar på priset i Storbritanniendet är i pundäven om det skulle vara konstigt att OnePlus 5T inte var dyrare i Storbritannien, bara för att vara dyrare någon annanstans.

Samma dokument bekräftar också förekomsten av en variant från 64 GB och en från 128 GBsom alltså bör kosta 499 och 559 euro respektive. Kort sagt, ingen 256 GB version, om du hoppades på mer lagring.

Draget att inte lägga till smarttelefonen skulle säkert vara bra i sig, men vi undrar om de kommer att tänka på samma sätt OnePlus 5-ägare, att om de hade väntat lite längre hade de haft bättre, till samma pris. Vi kommer att veta exakt den 16 november, när OnePlus 5T kommer att tillkännages officiellt, men släpp gärna farten i kommentarerna redan nu.

Under tiden bjuder vi in ​​dig tro inte till de många renderingar som cirkulerar på nätet, som den nedan, som bara är en OnePlus 5 med en bakgrund (annars gammal) i 18:9 tillagd. Inte för att OnePlus 5T kommer att skilja sig mycket från detta, men det är ändå inte riktigt han.

Relaterade artiklar

Back to top button