OnePlus 5T kan ha en bättre dual-cam än OnePlus 5

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 5T kan ha en bättre dual-cam än OnePlus 5

Det finns ny information om den kommande OnePlus 5T och som vanligt är det den förlorade som ger oss den Pete Lau, VD för det kinesiska företaget och särskilt pratsam på senare tid. Efter förklaringarna om hörlursuttaget och trådlös laddning ville Lau den här gången ge några ledtrådar om dubbelkamera baksidan av den nya modellen, vilket kan vara bättre än väntat.

Hittills antydde faktiskt de olika riktmärkena och läckta rykten att 5T skulle ha monterat samma dubbla kamera redan sett på OnePlus 5, men från vad VD sa på Weibo verkar det finnas intressanta nyheter. Lau avslöjade att den nya toppen av sortimentet är kapabel att ta spektakulära bilder även i situationer med få ljusmed bättre resultat än vad modellen som släpptes under våren kan.

Detta kan betyda både a hårdvaruuppgradering av dual-cam själv – som skulle kunna använda två sensorer från 20 MP – att en enkel förbättring a mjukvarunivåkanske med nya algoritmer som kan garantera en bättre fotograferingskvalitet.

För nu kan därför den gode Petes ord inte lösa mysteriet, men de skapar ännu mer hype inför ankomsten av den nya 5T. Ankomst som kommer att förverkligas den 16 november, dagen för officiell presentation som kommer att ske från New York. Håll utkik på våra sidor för att veta alla detaljer!

Relaterade artiklar

Back to top button