Oneplus 5T huvudperson i en ny hastighetsutmaning där (inte) du skulle vilja delta (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oneplus 5T huvudperson i en ny hastighetsutmaning där (inte) du skulle vilja delta (video)

Oneplus han har aldrig syndat i nykterhet i videorna dedikerade till reklamkampanjerna för hans smartphones. Även för den som är tillägnad sin senaste topp i sortimentet gör den oss inte besviken, och fokuserar uppmärksamheten på temat fart upplåsning och gest med skärmen avstängd.

Videon vi pratar om idag handlar om en utmaning fart på gatorna i Londons huvudstad mellan en Oneplus 5T och smartphones för de utvalda lyckliga (s) förbipasserande (iPhone X, iPhone 8, Samsung Galaxy S8 och Samsung Note 8). Duellen äger rum i fyra omgångar: låsa upp av telefonen, klick av ett fotografi, ström på av ficklampan e att starta musikuppspelning. Onödigt att säga att dessa är bland styrkorna för Oneplus 5T när det gäller hastighet tack vare släppet via Ansiktsigenkänning och den gest med skärmen avstängd.

Vi föredrar att lämna dig överraskningen att upptäcka tolk och nästa tröst för de besegrade men vi ger dig ett råd: acceptera inte (eller kanske du?) hastighet utmaning på gatan av främlingar.

Relaterade artiklar

Back to top button