OnePlus 5T har inga problem med gelérullning: skärmen är monterad i rätt riktning!

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 5T har inga problem med gelérullning: skärmen är monterad i rätt riktning!

Ett av de mest betydande problemen som upptäcktes på OnePlus 5 hade varit den irriterande gelérullningen, nämligen den milda latens glidning av fingrar på skärmen, orsakad av montering av panelen i omvänt läge. Om du tror att denna situation även kan upprepas på den helt nya OnePlus 5T kan du lugna dig själv: den här gången det blir inga fler problem.

Detta är vad han hävdar XDA, som hade möjlighet att analysera mjukvaran i det nya toppsortimentet för att kontrollera att skärmen var monterad på rätt sätt. Lyckligtvis angav OnePlus den här gången inga kodsträngar som indikerar en mjukvarurotation 180° av displayen betyder detta att panelen har placerats i sin mot standard och detta bör undvika latens för rullning.

Därför, bland de många förbättringar som 5T kan inkludera jämfört med 5:an, måste detta också infogas, och vi är säkra på att det kommer att göra Lycklig många användare, särskilt de som har bestämt sig för att inte köpa den tidigare modellen just på grund av problemet med displayen.

Den nya OnePlus 5T övertygar dig dessutom? Låt oss veta i kommentarerna!

Relaterade artiklar

Back to top button