OnePlus 5T den 5 november? Med största sannolikhet inte.

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 5T den 5 november? Med största sannolikhet inte.

Något är på gång hos OnePlus, och alla ledtrådar pekar mot en trolig lansering av OnePlus 5T, en reviderad och korrigerad version av företagets toppsortiment. Så när ska denna OnePlus 5T komma? Fram till nu har vi pratat om slutet av november, men utifrån en inbjudan som rapporterats av GSMArena det fasta datumet skulle vara 5 november. Problemet är att inbjudan i fråga övertygar oss inte alls.

För det första är det inte klart vem källan skulle vara: den citeras Android Authority, men om en artikel som talar om den dåliga tillgängligheten för OP5, och då bara ett generiskt tack till en läsare. Bortsett från det ser inbjudan i fråga (finns nedan) bara ut som en bild som cirkulerar på internet i årataltill vilken OnePlus-logotypen uppe till vänster och silhuett av en smartphone med ett T i mitten. Ett 2 minuters arbete på Måla kort sagt, inget mer.

För guds skull kan OnePlus också ha blivit lat, men i avsaknad av officiell bekräftelse vi tror inte att den 5 november är det dags för lanseringen av OnePlus 5T; även om det inte betyder att vi kommer att behöva vänta så länge.

Relaterade artiklar

Back to top button