OnePlus 5T Dash Charge slår iPhone 8, Galaxy S8+ och Pixel 2 XL även i bilen! (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 5T Dash Charge slår iPhone 8, Galaxy S8+ och Pixel 2 XL även i bilen! (video)

Förutom den nya Face Unlock och den förnyade skärmen i 18:9, är en av styrkorna med OnePlus 5T teknologin Dash Chargesnabbladdningssystemet som redan finns i några år på modellerna från det kinesiska företaget som verkar vara en av de snabbaste på marknaden.

För att bekräfta den här teknikens godhet har OnePlus lanserat en ny reklam där snabbladdningen av 5T jämförs med den för iPhone 8 Plus, Galaxy S8 + och Pixel 2 XL. Slagfältet som valts är dock inte vardagsrummet, utan ett lite mer dynamiskt fordon: denbil!

Laddar smartphones för 30 minuter medan du använder GPS-navigering är resultaten ganska uppenbara: OnePlus 5T segrar genom att lyckas ladda 52 % dess 3 300 mAh batteri, medan konkurrenterna stannar långt under halvladdningströskeln: iPhone 8 Plus når 38 % jämfört med bara batteriet 2 691 mAh stannar Galaxy S8 + (3 500 mAh) vid 13 %medan Pixel 2 XL (3 520 mAh) bara kommer in på 12 %.

Även om olika kapacitet av de testade batterierna är inte en faktor att förbise, speciellt när det gäller iPhone, det kan inte förnekas att Dash Charge är en bra laddningsmetod, förmodligen överlägsen jämfört med de flesta av konkurrenterna i olika typiska användningssituationer.

För att med egna ögon se det korta laddningstestet av de olika enheterna som nämns, hitta den relativa nedan video- publicerad av OnePlus på YouTube.

Relaterade artiklar

Back to top button