OnePlus 5 kommer också att dra nytta av den nya OnePlus 5T Face Unlock, ordet av Carl Pei

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 5 kommer också att dra nytta av den nya OnePlus 5T Face Unlock, ordet av Carl Pei

Carl Pei – medgrundare av OnePlus – ville önska god Jul till alla hans anhängare Twitter, på sitt sätt. Ja, under den traditionella tweeta hälsning, gjorde en meddelande vilket säkert kommer att glädja alla ägare av OnePlus 5, redan nyligen glädjas från nyheten om starten av lanseringen av stabila Android Oreo.

Den nya Ansiktsupplåsning – för nu uppskattad OnePlus 5T exklusiv funktion – kommer officiellt släppt även för OnePlus 5, via en av de kommande systemuppdateringarna. Upplåsningssystemet genom ansiktsigenkänning utvecklat av OnePlus, samtidigt som det inte kan räkna med sensorer ad hoc som FaceID för iPhone X, ja det är det kännetecknas av exceptionell lyhördhet upplåsning, en överlag bra dos av säkerhet och en major praktiskhetsom inte kräver ytterligare hårt slag efter igenkänning, som på iPhone X.

Det goda med denna implementering – mycket bättre än Samsung, vi kommer att se om musiken kommer att förändras med Galaxy S9 – har uppskattats så mycket av OnePlus-användare, från rbe om det med hög röst även på modell 5, som i huvudsak delar hela hårdvaruutrustningen med 5T. Även denna gång har det kinesiska varumärket visat att det vet hur man lyssnar på sina användare, uppfyllande deras önskan.

Relaterade artiklar

Back to top button