OnePlus 5 kan komma i slutet av juni med Snapdragon 835, 6 GB RAM, dubbla kameror och massor av batteri

Den tiden på året närmar sig när OnePlus vanligtvis presenterar sin topp i sortimentet (liksom den enda smartphonen) och eftersom det är logiskt att förvänta sig rykte i detta avseende intensifieras de när det hypotetiska datumet närmar sig. Faktum är att vi pratar om slutet av juni för lanseringen av OnePlus 5, och uppenbarligen är specifikationerna höga.

Snapdragon 8356 GB RAM (ganska uppenbart), 128 GB lagringsutrymme, dubbel bakre kamera (kanske ordnade horisontellt och inte vertikalt som tidigare trott) och ett batteri från 3 600 mAh, bara för att undvika kritiken från det senaste året, som sedan delvis orsakade lanseringen av OnePlus 3T. På pappret är det utmärkta lokaler, speciellt eftersom även laddningshastigheten bör ökas med 25 %.

Det borde dock inte ändra displayen: 5,5 tum full HD, med OnePlus som därmed skulle förbli ett av få företag som är trogna denna resolution, nu överträffat av alla de främsta i sortimentet. Vi kommer inte att lansera här i ännu en debatt om användbarheten av QHD (eller högre) på smartphones, men gör det gärna i kommentarerna.

Även fingeravtrycksläsare bör inte ändras: alltid framför, som mittknappen. Vi förväntar oss därför inte att en viss design, eller helskärm, som Galaxy S8 förstår varandra, utan detta är bara vår hypotes.

Ingen bekräftelse på närvaron eller frånvaron av ljuduttaginte heller på mjukvarufunktioner, men det finns fortfarande tid och säkert kommer det att finnas läckor, även om OnePlus vanligtvis är ganska bra på att skydda sina hemligheter och ofta bara är spekulationer förklädda som påstådd information

Relaterade artiklar

Back to top button