OnePlus 5 blir nyckfull i den nya specialutgåvan JCC +: från 2 oktober till 559 € (foton och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 5 blir nyckfull i den nya specialutgåvan JCC +: från 2 oktober till 559 € (foton och video)

Efter specialversionerna av OnePlus 3T har det kinesiska företaget inte tappat smaken för konst och speciella varianter, och det är därför det är på väg att släppa ut den första begränsade upplagan av den nya OnePlus 5, definierad JCC +.

Förkortningen indikerar ingen mindre än den välkända franska designern Jean-Charles de Castelbajac, som har bestämt sig för att samarbeta med OnePlus genom att skapa en anpassad variant av toppsortimentet. Förutom att anpassa kropp med kalligrafiska motiv har konstnären också gett en touch av färg till fysiska knapparfärgar dem röda, gula och blå.

Dessutom, för denna specialutgåva gjordes också 10 handritade bakgrunder av artisten, som redan kan laddas ner av alla användare på denna adress.

Den nya OnePlus 5 i JCC+-version kommer att finnas till försäljning i Europa börjar med nästa 2:a oktobertill priset av 559 €. För mer information kan du konsultera sidan som är dedikerad till denna adress.

Relaterade artiklar

Back to top button