OnePlus 3T packas upp på ett stridsflygplan, precis på dagen för lanseringen i Italien (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 3T packas upp på ett stridsflygplan, precis på dagen för lanseringen i Italien (video)

Nöj dig aldrig är mottot för OnePlus, vilket det kinesiska företaget nu upprepar ännu en gång, vilket gör attunboxing på hög höjd av OnePlus 3T, på ett jaktplan som sjösattes i full fart i skyarna. Av en slump, från och med idag, är smarttelefonen officiellt till försäljning i Europa, och i synnerhet även i Italien, från 439 €.

Vi påminner dig också om att versionen med 128 GB internminne kostar 479 €, men de första leveranserna av denna variant väntas om 5 veckor och endast i färg Gunmetal. 64 GB-versionen skickas istället om cirka 4 veckor, och för närvarande endast tillgänglig i Gunmetal, men i slutet av december kommer den även i Mjukt guld. Tänk också på att tiderna som anges här utan tvekan kommer att genomgå ytterligare utvidgningar under de närmaste dagarna, därför bör du skynda dig om du är intresserad av att köpa.

Nedan hittar du självklart videon i fråga, som vi ärligt talat förväntade oss mer spektakulära, men i slutändan är det lite av en smaksak, och företagets vanliga originalitet är fortfarande att uppskatta, vilket dock, nu, jämfört med tidigare, lyckas han “rikta” sina provokationer bättre.

Relaterade artiklar

Back to top button