OnePlus 3T officiella: allt du ville ha från OnePlus 3, spendera lite mer (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 3T officiella: allt du ville ha från OnePlus 3, spendera lite mer (foton och videor)

Det mycket intygade OnePlus 3T tillkännagavs slutligen av det kinesiska företaget, och trots hur många rykte du har läst de senaste veckorna (en del så fantasifulla att vi aldrig har rapporterat dem), det är ingen riktig revolution jämfört med OnePlus 3, utan snarare en reviderad och korrigerad utgåva, som går till att fila några “kanter” av den tidigare modellen. Så låt oss se omedelbart hur denna OnePlus 3T ser ut, innan vi börjar med ytterligare överväganden.

Som du ser, var det så skärm den där backkamera förblev densamma, trots alla rykten som ville överge AMOLED-skärmen eller anta en ny bakre sensor, och även mängden Bagge har förblivit oförändrad (men var det någon som verkligen tänkte på 8 GB? – Redaktörens anmärkning).

Det betyder inte att det inte finns några nyheter.

Först och främst har vi en 13 % större batteri, från 3 000 till 3 400 mAh, erhållen utan att påverka vikt och dimensioner, vilket verkligen inte är en liten sak. Sedan har vi Snapdragon 821 istället för 820: du kommer inte att märka epokala skillnader, men OnePlus har valt ändå den mest presterande versionen av Snapdragon 821 (här hittar du en mer detaljerad förklaring), med en klocka på 2,34 GHz för CPU och 653 MHz för GPU, vilket därför kommer att säkerställa ett litet språng framåt prestandamässigt, trots att förbrukningen är i linje med den för Snapdragon 820 .

Vi har också en Fram kamera upp till 16 megapixlar, med en algoritm utformad för att minska aliasing även i svagt ljus, men det finns också viktiga mindre uppenbara förändringar, som t.ex. skriva om filsystemetför att säkerställa maximal hastighet i öppettiderna för appar och speciellt spel.

Trots att huvudkameran har förblivit oförändrad finns det också små nyheter för henne.

Glaset som skyddar det är nu safiroch den elektronisk stabilisering har förbättrats för att göra videor ännu mer stabila. Dessutom också OxygenOS har genomgått en liten makeover, och samtidigt som den är baserad på Marshmallow, har den introducerat några grafiska delar av Nougat, särskilt i meddelandefältet. Också Hylla den har “uppdaterats”, med bättre och mer funktionell grafik, och vi påminner om att både OnePlus 3T och OnePlus 3 kommer att uppdateras till Android 7 i slutet av året. OnePlus 3T-mjukvaran är fortfarande densamma för tillfället i betaversion på OnePlus 3 och när de väl är “justerade”, så borde de stanna.

Vid det här laget kanske du undrar: därför att? Varför lansera en ny modell nu som inte skiljer sig så mycket från den tidigare, t.ex vad kommer att hända med OnePlus 3? Det har OnePlus bekräftat för oss den tidigare versionen är officiellt ur produktion och att denna 3T har tagit dess plats. OnePlus 3 kommer dock inte att övergesoch faktiskt, just i ljuset av den starka samhörigheten mellan OnePlus 3 och 3T, är det logiskt att mjukvaruutvecklingen av de två modellerna fortsätter parallellt.

När allt kommer omkring är Snapdragon 820 och 821 praktiskt taget samma SoC, så mycket att den enda hårdvaru-skillnaden som åtminstone kan komplicera saker och ting är den enda frontkameran, som går över bland annat från en Sony-sensor till en Samsung; men det är bara en detalj.

Om anledningarna som fick OnePlus att släppa den här uppdaterade modellen kan vi diskutera det länge. Från början var det tänkt att det var brist på AMOLED-skärmar, men som redan bekräftats av företaget, och nu bevisat faktiskt, är AMOLED där för att stanna (bristen på AMOLED är dock en realitet). Detsamma gäller Snapdragon 820, som ersätts av 821. OnePlus verkar vilja leva upp till mottot Nöj dig aldrig (“sluta aldrig”) och uppdatera sin topp i sortimentet genom att lyssna på förslagen från communityn. Detta är den enda anledningen som skulle ha fått företaget att uppdatera OnePlus 3.

Varför T. OnePlus 3T? OnePlus lämnar den fria tolkningen till dig: vi väljer Turbo.

Relaterade artiklar

Back to top button