OnePlus 3T: laddningsutmaning med Google Pixel XL och släpp av källor (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 3T: laddningsutmaning med Google Pixel XL och släpp av källor (video)

OnePlus 3T verkar ha börjat på höger fot, med företaget som redan har släppt källorna till smarttelefonens kärna, redan innan den är tillgänglig, håller fast vid löftet att göra den moddabel lika mycket som sin lillebror OnePlus 3. Om du var intresserad hänvisar vi dig till den officiella tråden på företagsforumet.

Samtidigt har OnePlus publicerat en kort video där man jämför laddningstiderna för OnePlus 3T (3 400 mAh) med Dash Charge och Google Pixel XL (3 450 mAh) med Quick Charge 3.0, och det är värdelöst för oss att berätta vem vinnaren är. OnePlus lösning är inte bara snabbare (skillnaden ses från första halvtimmen och blir tydligare efter en timmes laddning), utan den säger sig också vara säkrare.

Tänk dock på, och detta specificeras också av OnePlus själv, att laddningstiderna är betingade av olika faktorer, inte minst det faktum att man använder smartphonen eller inte under laddning, så i praktiken kan resultaten skilja sig från de idealiska som illustreras. Nedan.

Vem vet om Google kommer att svara på handsken …

Relaterade artiklar

Back to top button