OnePlus 3T kommer att presenteras den 15 november: den officiella bekräftelsen

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 3T kommer att presenteras den 15 november: den officiella bekräftelsen

Tisdagen den 15 november 2016. Detta är det officiella datumet för lanseringen av OnePlus 3T. Det är det kinesiska företaget själva som bekräftar detta, med en tweet som inte lämnar så mycket utrymme för tolkningar. -7 dagar till “T-dagen”, med det T som rimligen kommer att placeras som ett suffix till OnePlus 3.

Den enda bekräftelsen: närvaron av en SoC Snapdragon 821, vilket redan är bekräftat av Qualcomm, medan resten av specifikationerna inte nämns. Vi förväntar oss dock inga större förändringar, och även om det talades om en annan kamera förblir vi lite skeptiska till det, eftersom detta inte skulle skilja mjukvaruutvecklingen tillräckligt mycket från OnePlus 3.

Faktum är att om Snapdragon 820 och 821 nästan kan assimileras, skulle användningen av en ny sensor göra det svårare för OnePlus att utveckla OxygenOS för OnePlus 3 och 3T parallellt, och med tanke på att företaget redan verkar ha lite kort andas i bara en enhet, vi ser inte varför vi ska komplicera livet ensam.

Mer troligt är det därför att OnePlus 3T som mest går till att modifiera andra komponenter, som t.ex Bagge, lagring eller kanske) batteri.

Tillkännagivandet väntas i alla fall om mindre än en vecka, och sedan får vi se exakt vad OnePlus tycker, men tills dess tror vi inte att ägarna till OnePlus 3 har anledning att vara oroliga: den nya varianten kommer fortfarande att vara fler dyrare än deras. , och ingenting tyder dock på att den nuvarande modellen redan är redo för pensionering.

Relaterade artiklar

Back to top button