OnePlus 3T kanske med Snapdragon 821 och Sony IMX398-kamera

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 3T kanske med Snapdragon 821 och Sony IMX398-kamera

Fastställde det OnePlus 3T (mest troligt) finns, kommer många att undra vad som skiljer sig från den modell vi alla känner, tillräckligt för att motivera pris som bör höjas med $80. Svaret, eller åtminstone ett försök, kommer från det kinesiska sociala nätverket Weibo.

Enligt en informant vars tillförlitlighet vi inte kan verifiera kommer OnePlus 3T att använda en processor Snapdragon 821 istället för nuvarande 820, men fortfarande med 6 GB RAM. Men den bakre kameran skulle också förändras, med användning av sensorn Sony IMX398samma som nyligen hyllats av Oppo i sina R9:or.

Det speciella med denna kamera, förutom den stora bländaren på f / 1,7och den autofokus med dubbla kärnor, snabbare och mer exakt än den nu nästan allestädes närvarande PDAF, särskilt på rörliga motiv. Och sist men inte minst: det borde finnas också Android Nougat förinstallerad.

Är allt för bra? Kanske, men vi kommer förmodligen att få reda på det snart, med tanke på intensifieringen av nyheter om det och närmar sig semesterperioden, som kanske OnePlus kommer att vilja köra med den nya modellen.

Relaterade artiklar

Back to top button