OnePlus 3T bekräftat av evleaks: det kommer att kosta $ 80 mer än OnePlus 3

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 3T bekräftat av evleaks: det kommer att kosta $ 80 mer än OnePlus 3

Ryktena fortsätter på den nya OnePlus-smarttelefonen och idag stör en av de mest kända läckarna på torget, och det är Evan Blass. Genom en posta på sin Twitter-profil, evleaks bekräftar namnet på den nya enheten, tidigare känd som OnePlus 3S eller A3010: den kommer att heta OnePlus 3T.

Den välkända läckaren ger oss också en viktig information om priset och skriver att nya 3T borde kosta 80 dollar till jämfört med OnePlus 3, för en siffra som därför borde vara runt $479.

Minns att nyheterna läckt hittills talar om en smartphone överst i kategorinsom ska montera Qualcomm-processorn Snapdragon 821display AMOLED – vilket ställer till den kinesiska tillverkaren så mycket problem – och den senaste versionen av Android, 7.0 Nougat.

Just nu vi har ingen annan information på egenskaperna eller på släppdatumet för denna terminal, om inte den märkliga indikationen på ordet “tid” i tweeten om de goda evleaks. Vad kommer han någonsin att hänvisa till?

Relaterade artiklar

Back to top button