OnePlus 3 på AnTuTu: här är de möjliga tekniska specifikationerna (uppdaterade)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 3 på AnTuTu: här är de möjliga tekniska specifikationerna (uppdaterade)

Carl Pei, medgrundare av OnePlus, hade lovat att OnePlus 3 skulle komma i juni 2016, men om vi tror på de senaste ryktena om det kan det kinesiska företaget ha förutsett tiden, åtminstone för presentationen av smartphonen, medan marknadssläppet kan dock vara längre bort.

Modell OnePlus A3000 har faktiskt gått till granskning av AnTuTu, vilket avslöjar att det är en 5,5 tum full HD med processor Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB Bagge och 32 GB av internminne, 16 MP bakre kamera och 8 MP främre kamera. Det skulle också finnas ombord Android 6.0.1 Marshmallowförmodligen med Oxygen OS som OnePlus 2-ägare också väntar på.

LÄS ÄVEN: OnePlus 2 förbereder sig för Marshmallow

Så räcker en skärmdump av AnTuTu för att övertyga oss? Absolut inte, också för att källan då talar om det möjliga lanseringsdatumet den 7 april, och kastar dit det med liten övertygelse och med dålig engelska (“Vi vet inte om det släpps den 7 april i Beijing-evenemanget“).

Vi får därför se, men med tanke på att april redan är full av händelser (Meizu, Huawei och HTC) är det ännu inte dags att även ringa in datumet den 7 april med namnet OnePlus.

Uppdatering: Samma källa rapporterar nu att den 7 april kan komma dit Väte OSden kinesiska varianten av Oxygen, baserad på Marshmallow (se bild i galleriet), så datumet kan motsvara lanseringen av uppdateringen och inte av den nya smarttelefonen, vilket vi tror mycket mer troligt med tanke på att det inte fanns någon antydan av en ankomst av en ny topp i OnePlus-serien inom kort.

Uppdatering 26/03: OnePlus har bekräftat att den 7 april kommer det inte att ske någon smartphonelansering, vilket redan är lätt förutsägbart.

Relaterade artiklar

Back to top button