OnePlus 3 och RAM-hantering: “vi tror att detta är bättre för användaren”, säger Carl Pei

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 3 och RAM-hantering: “vi tror att detta är bättre för användaren”, säger Carl Pei

Under de senaste dagarna har en videojämförelse mellan Galaxy S7 edge och OnePlus 3 cirkulerat på internet, som belyst hur, trots dess 6 GB RAM, OnePlus 3 behöll färre appar i minnet än förväntat. Uppenbarligen bröt skandalen ut omedelbart, för på internet är en ledtråd ofta redan tillräckligt bevis, och Carl Peimedgrundare av OnePlus, har svarade omgående.

Vi har en annan RAM-hanteringsplan som gynnar batteriet. Vi tycker att detta är den bästa användarupplevelsen“. Pei går inte in på meriterna exakt, men han förnekar inte heller att OnePlus 3 är ganska konservativ när det gäller RAM-hantering och dödar bakgrundsprocesser till förmån för batteriet i praktiken. Det är exakt samma kritik som var tillverkad i toppen av sortimentet.Samsung som Galaxy Note 5 med sina 4 GB RAM.

XDA en fix skulle redan ha kommit ut på detta, men Pei svarade det i praktiken är det inte detär det RAM-hantering är mer komplex än att ändra ett enkelt värde i filen bygga.propoch föreslår mellan raderna att genom att göra det kan du lösa ett problem och skapa andra samtidigt (och i teorin är det svårt att skylla på honom).

Faktum är att Pei insisterar påöppna koden av OnePlus 3 och på det faktum att parametrarna för parallellt exekvering av trådarna kan modifieras i ramverket, vilket ger utrymme för Tredje parts ROM att göra dina egna implementeringar.

LÄS ÄVEN: OnePlus förtydligar Optic AMOLED och Dash Charge

Pei stänger äntligen understryker att OnePlus-privilegiet för närvarande har 6 GB RAM-minne “kameran och flera andra moduler“, och att tillvägagångssättet för en sådan mängd minne är nytt för Android ändå, och att det fortfarande finns utrymme för det ytterligare förbättringar. Man kunde därför dra slutsatsen att OnePlus bara behövde ta i bruk ett batteri med större kapacitet (vi skulle inte ha klagat oavsett), men någon gång handlar allt om att tro eller inte att företaget som producerar en smartphone verkligen har paketerat den bästa upplevelsen möjlig användare.

Låt oss avsluta med en personlig anteckning. Som ni vet testar vi just nu OnePlus 3 med tanke på den fullständiga recensionen, som kommer att släppas i början av nästa vecka.

Om vi ​​stöter på problem med RAM-hantering kommer vi säkert att prata om det, kanske göra en jämförelse med andra toppklasser för att visa dig i praktiken, som vi redan har gjort flera gånger tidigare. Innan vi litar på eller tar för givna rapporter från okända källor, med möjlighet att verifiera det personligen, föredrog vi att vänta, men trots allt har Carl Pei delvis bekräftat dem, så a fortiori kommer vi att berätta för dig om vi tycker “detta är den bästa användarupplevelsen“. Om du verkligen inte kan vänta, här är en förhandstitt på oss:

Relaterade artiklar

Back to top button