OnePlus 3: med 6 GB RAM, Snapdragon 820, Dash Charge och det finns även NFC! (Foto och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 3: med 6 GB RAM, Snapdragon 820, Dash Charge och det finns även NFC! (Foto och video)

ONEPLUS 3 KOMMER – DET ÄR PÅ TID

Dash Charge-teknik, 6 GB RAM, bland de högsta värdena på marknaden och monocoque-designen i aluminium ger en bättre mobilupplevelse

NEW YORK – 14 juni 2016 – OnePlus, en global startup för mobilteknik, lanserar idag den efterlängtade OnePlus 3, dess flaggskeppssmarttelefon. Den här premiumenheten förenar det bästa inom teknik, design och innovation och konsoliderar ytterligare OnePlus uppdrag att erbjuda en bättre smartphoneanvändarupplevelse.

OnePlus 3 erbjuder prestanda i toppklass och en inspirerad design, samtidigt som användaren är i centrum. Den nya telefonen har Dash Charge-snabbladdningsteknik, som ger en hel dags användning på bara en halvtimmes laddning. Smarttelefonen kommer helt olåst – den kräver inget kontrakt med en operatör – och har också en olåst bootloader för att ge användarna maximal flexibilitet. Det är också den första OnePlus-smarttelefonen som är tillgänglig för köp sedan lanseringen på OnePlus e-handelssajt, utan att behöva en inbjudan.

“Vi vet att den bästa smarttelefonen är den som fungerar precis som användaren vill ha den”, säger Pete Lau, grundare och VD för OnePlus. “OnePlus 3 erbjuder just den här upplevelsen. Den kombinerar vad kunderna älskar med våra produkter med vad de vill ha och förväntar sig igen. Dash Charge etablerar sig till exempel som en ny standard när det kommer till snabbladdningsteknik. Det är en flaggskeppssmartphone inspirerad av våra fans och gjord just för dem.”

Dash Charge: En hel dags laddning på en halvtimme

OnePlus 3 använder Dash Charge-teknik för att ge ett snabbare och säkrare sätt att ladda en smartphone, med en lägre temperaturökning. Till skillnad från andra snabbladdningstekniker, laddar Dash Charge över 60 % av 3 000 mAh-batteriet på bara 30 minuter, även i närvaro av en videoströmning eller höggrafisk spelsession. Detta görs möjligt genom att utnyttja mer elektrisk ström vilket ger stabila och enhetliga laddningshastigheter. Dessutom bär Dash Charge mer ström än andra laddningslösningar, vid en lägre temperatur, vilket flyttar energihanteringsprocessen från telefonen till Dash Charge-adaptern. På så sätt når mycket av värmen som genereras under laddning aldrig enheten. Tack vare fem skräddarsydda säkerhetsåtgärder som införts för att skydda adaptern, kabeln och telefonen kan användare ladda sin OnePlus 3 så snabbt som möjligt utan bekymmer.

Smart Capture – Högkvalitativa foton och omedelbara selfies

OnePlus 3:s 16 MP bakre kamera tar bättre bilder med otroliga detaljnivåer och klarhet. Smart Capture, den exklusiva sviten av bildbehandlingsteknologier, låter användaren enkelt ta den perfekta bilden i vilken miljö som helst. Smart Capture-funktioner inkluderar HD-läge, Auto HDR och Dynamic De-Noise, som jämför flera bildrutor av samma foto och blandar ihop dem under efterbehandling för att minska brus. OnePlus 3 innehåller också den nya Smile Capture-funktionen, som låter dig ta ett foto med 8MP-kameran fram bara genom att le – en fantastisk lösning för selfies.

De två stabiliseringsteknikerna (Optical Image Stabilization (OIS) och Electronic Image Stabilization (EIS) hjälper till att minska oskärpa, vilket säkerställer att bilderna tas som avsett. För den sanna fotoentusiasten erbjuder det robusta manuella läget fördelarna med en DSLR med en enda lins, inklusive Stöd för RAW-bildfiler, i en lätt enhet.

Relaterade artiklar

Back to top button