OnePlus 3 med 6 GB RAM, 64 lagringsutrymme och Snapdragon 820 för endast 335 €?

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 3 med 6 GB RAM, 64 lagringsutrymme och Snapdragon 820 för endast 335 €?

En “populär” kinesisk whistleblower (eller så beskrivs han), KJuma, spelade bönorna på framtiden OnePlus 3avslöjande specifikationer och pris av nästa topp i sortimentet av det kinesiska företaget. Uppenbarligen kan vi inte ta någon av denna information som definitiv, men delvis motsvarar den vad som redan har läckt ut från andra källor, även om detta inte i sig är ett avgörande bevis.

Skärmen ska alltid vara en 5,5 tum full HDmen under huven ska det finnas Snapdragon 820 av Qualcomm, flankerad av 4 eller till och med 6 GB RAMberoende på version, som också kommer att kopplas till 32 o 64 GB internminne (vi vet inte om det går att expandera eller inte).

Den fotografiska sektorn bör använda en bakre sensor från 16 megapixlar från den breda bländaren (men vi får inte veta hur bred), medan i den främre kameran kommer upplösningen att halveras. där batteri det ska istället vara generösa 3 500 mAh, men det nämns inget om snabbladdning (tyst medgivande?), medan systemet förväntas med Android 6.0 Marshmallow anpassad av Hydrogen OS / OxygenOSberoende på marknad.

LÄS ÄVEN: Detta kan vara det första fotot som tagits av OnePlus 3

Äntligen kommer till prisvi pratar om 1 999 yuan (270 €) för grundversionen (4 + 32 GB) och 2 499 yuan (335 €) för den översta (6 + 64 GB). Det här är uppenbarligen siffror som hänför sig till den kinesiska marknaden som, även om de stämmer, uppenbarligen kommer att skilja sig från våra egna, men vi kan hoppas på att inte överstiga 450 € i Italien för premiumvarianten, även om det finns de som sa ännu mindre. Om du har kommit så långt, och erkänt och inte medgett att allt är sant, vad tror du?

Relaterade artiklar

Back to top button