OnePlus 3: leveranser uppskjutna till slutet av oktober, Soft Gold-modellen sålde redan slut

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 3: leveranser uppskjutna till slutet av oktober, Soft Gold-modellen sålde redan slut

Berätta sanningen: sedan de möjliga priserna på de nya Google Pixels läckte ut, har hypotesen om att köpa en OnePlus 3 blivit allt mer konkret, delvis för att faktiskt den senaste OnePlus-enheten är en av årets bästa smartphonesdelvis på grund av hans egen hårdvara/mjukvaruutrustning som inte har något att avundas till den dyrare toppen av sortimentet, faktiskt.

Faktum är att om du ska beställ en snart, vi kanske har dåliga nyheter till dig. Sedan OnePlus återupptog försäljningen är enheten borta bokstavligen snappade upp. Aktierna i Soft Gold variant Jag är direkt färdigaoch även mall klassisk, aka Graphite, går inte mycket bättre. Genom att köpa ett exemplar nu du kan inte ha det förrän den 27 oktober, och även om du väljer prioriterad frakt kommer den fortfarande inte att komma hem till dig före den 25 oktober. Och du har nyligen köpt ett exemplar?

Relaterade artiklar

Back to top button