OnePlus 3 lanseringsdatum bekräftat, till försäljning från nästa dag (uppdaterat)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 3 lanseringsdatum bekräftat, till försäljning från nästa dag (uppdaterat)

OnePlus 3 kommer att presenteras den 15 juni klockan 10 på morgonen (i Kina, eller 4 på morgonen hos oss). Det bekräftar företaget själva genom sitt weibo-konto, där teasern som du kan se nedan publicerades, med det entydiga datumet i sikte.

Inte bara det, utan det ser ut som att OnePlus 3 kommer att bli det till försäljning redan nästa dagtill skillnad från vad som har gjorts tidigare år, där det aldrig har gått så lite tid mellan presentationen och den faktiska tillgängligheten av smarttelefonen. Det verkar också som att det inte kommer att finnas något hatat inbjudningssystemmen det senare är ännu inte officiell information, så ta det inte som det.

LÄS ÄVEN: OnePlus 3 design och specifikationer

Medan du väntar kan du ladda ner OnePlus 3 Launch: The Loop-appen, användbar för att följa presentationen i virtuell verklighet. Och för att förbereda dig påminner vi dig också om att OnePlus 3 förväntas vara en 5,5 tum full HD med Snapdragon 820, 4/6 GB RAM, 64 GB internminne, 16 megapixel bakre kamera och 3 000 mAh batteri.

Uppenbarligen är alla detaljer fortfarande inte bekräftade av företaget självt, även om de rapporterats av flera certifieringar som smarttelefonen redan har fått, och därför ganska tillförlitlig.

Utnämning sedan nästa 15 juni, men med tanke på att fortfarande två veckor skiljer oss från evenemanget, kommer vi säkerligen att återkomma under tiden för att prata om den förväntade OnePlus 3.

Uppdatering: Genom att installera appen som vi har rapporterat till dig kan du se en nedräkning som kommer att sluta på 14 juni kl 18.30, vilket med största sannolikhet kommer att vara det exakta lanseringsdatumet för smartphonen. Eventet i Kina nästa dag blir kanske något lokalt.

Relaterade artiklar

Back to top button