OnePlus 3 kan kosta mindre än OnePlus 2, och det kan finnas två varianter också

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 3 kan kosta mindre än OnePlus 2, och det kan finnas två varianter också

Eventuellt OnePlus 3-pris – Under de kommande veckorna kommer du att få höra allt oftare om OnePlus 3: rykten, förnekelser, suddiga bilder, riktmärken av olika slag. Idag är det upp till information som kommer från GizmoChina-kollegor: enligt en av deras källor, som uppenbarligen förblir hemlig, priset på OnePlus 3 det skulle till och med vara lägre än OnePlus 2. Åtminstone för en av de två varianterna.

Källan i fråga har, förutom att rapportera det troliga priset på OnePlus 3, faktiskt avslöjat att den nya smarttelefonen signerade OnePlus kan komma i två varianter, en standard-utrustad med SoC Snapdragon 820, 4 GB RAM Och 32 GB internminneoch en “Premie“alltid utrustad med samma SoC, av 6 GB RAM och av 64 GB internminne.

LÄS ÄVEN: Det här kan vara det första fotot taget av OnePlus 3

Priset på den första varianten skulle uppgå till 1999 Yuanungefär $310 (vid nuvarande växelkurs 270 €cent plus, cent minus), ett riktigt bra pris.

Angående den andra varianten, förutsatt att den faktiskt finns, har priset inte avslöjats i nuläget.

OnePlus 3 kan tillkännages inom några dagar 18 maj för att vara exaktför att komma in försäljning de första dagarna av juni. Faktum är att om några veckor kommer vi att veta mer, och vi kommer att kontrollera om dessa rykten verkligen är bekräftade eller dementerade. Så ta allt med en nypa salt tills vidare.

Relaterade artiklar

Back to top button