OnePlus 3 i 4 versioner, dyrare än väntat, och med en miljon enheter vid lansering?

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 3 i 4 versioner, dyrare än väntat, och med en miljon enheter vid lansering?

Enligt inofficiella källor hopar sig OnePlus en miljon OnePlus 3 med tanke på lanseringen av smartphonen, som kommer att äga rum den 14 juni nästa gång och kommer att säga adjö till det aldrig lite omtvistade inbjudningssystemet. Med fulla lager skulle företaget då vara redo att öppna försäljningen strax, dagen efter presentationen.

Så om allt hittills verkar rimligt och i linje med det som har läckt ut tidigare, kommer nu den mest tveksamma delen, den på pris. Faktum är att det hittills talats om en bas på 1 999 yuan (270 €), men att producera OnePlus 3, som kommer att ha en metallkropp till skillnad från sina föregångare, skulle bli dyrare än så. Startsiffran bör därför vara cirka 2 299 yuan (312 euro). Inte bara det, utan utöver denna grundversion skulle det finnas 3 andra varianter av OnePlus 3, med priser i storleksordningen 2 499, 2 699 respektive 2 799 yuan (340, 365 och 380 eurorespektive).

LÄS ÄVEN: OnePlus 2 och OnePlus X kommer officiellt till Amazon Storbritannien

Vi har heller ingen aning om hur alla dessa hypotetiska varianter kommer att skilja sig åt.

Det är lätt att anta att det finns en med 4 och en med 6 GB RAM, medan det andra urskiljande elementet kan vara mängden internminne. Ta i alla fall med dig denna information stor nytta av tvivel, också för att priserna ändå avser den kinesiska marknaden. Vi får se om ett par veckor, eller kanske till och med tidigare, om det finns någon sanning i allt detta.

Relaterade artiklar

Back to top button