OnePlus 3 certifierad i Kina: kommer den att ha Oppos snabbladdningssystem? (Foto)

Flera rykten pekar på att den 18 maj är dagen för den presentation av det efterlängtade OnePlus 3: i väntan på att datumet ska bekräftas officiellt kommer en premiär från Kina certifiering av enheten, vilket indikerar stöd för snabbladdningssystemet för Opo, VOOC.

Tyvärr är den erhållna certifieringen inte den av TENAAså det blir det inte tekniska funktioner eller Foto av fyra sidor av enheten för att åtfölja artikeln, men den av 3Cvilket dock avslöjar Elektriska egenskaper smartphone.

Konstigt, med tanke på den troliga närvaron av Snapdragon 820OnePlus 3 skulle inte stödja snabbladdningssystemet för Qualcommdet vill säga Snabbladdningmen det för Oppo, Pete Laus ursprungsföretag och OnePlus huvudinvesterare.

LÄS ÄVEN: OnePlus 3 kan finnas tillgänglig i två varianter

Smarttelefonen kommer att tillåta snabbladdning vid 5V spänning och 4A ström, för totalt 20W maximal effekt. Den låga spänningen ska gynna batteriets livslängd, vilket med Quick Charge 3.0på grund av de olika spänningarna (de kan variera från 9 till 20 volt beroende på enhet), skulle hon bli mer stressad.

Eventuella frågor om OnePlus 3 kunde hitta ett svar om exakt två veckor: tycker du att det förtjänar köpet?

Relaterade artiklar

Back to top button