OnePlus 3, är du med i den här videon?

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 3, är du med i den här videon?

Bara för att inte bli alltför lurade säger vi direkt att svaret enligt vår mening är nej. Den i videon nedan det är inte OnePlus 3, men det är bara ett trevligt jobb av någon som uppenbarligen vet hur man renderar och animerar dem ordentligt. Åh, vilken vacker plats internet är!

För att bekräfta hur tveksam denna OnePlus 3 är, som verkar vilja låna designelement lite här och lite där, förutom från OnePlus, har samma källa även publicerat ett påstått foto av smartphonen, som dock är helt annorlunda än den. visas i filmen (och har även Flyme, bara för att förstå varandra).

LÄS ÄVEN: OnePlus 2 64 GB: prissänkning för alltid

Därför specifikationer rapporteras, som talar om en 5,5 ” full HD med Snapdragon 820, 4/5 (varför 5?) GB RAM, 16 / 64 GB internminne, 13 megapixel kamera och 3 500 mAh batteri.

Det kommer förmodligen att dröja cirka 6 månader innan vi ser den nya OnePlus-toppen, och det kommer att finnas tid för läckor; Den nedanstående kanske därför inte är den första videon som visar den i aktion, men det är fortfarande en bra video, som kommer att ta några minuter av din tid borta.

Relaterade artiklar

Back to top button