OnePlus 2 laddas helt på 2 timmar och 20 minuter (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 2 laddas helt på 2 timmar och 20 minuter (bild)

Efter presentationen av OnePlus 2 Ryktet spreds på nätet att smarttelefonen var särskilt långsam att ladda. Det var Artem Russakovskii, grundare av det välkända företaget, som gav kraft åt helheten Android Policesom hade rapporterat en tid på 3 timmar och 20 minuter, kommunicerades till honom, som det verkar, av OnePlus själv.

Sedan dess har detta faktum med den särskilt långsamma laddningen återhämtat sig nästan överallt, och har kort sagt nästan blivit ett faktum som tas för givet, så mycket att vi, så snart vi hade OnePlus 2 i våra händer, omedelbart ville personligen verifiera.

Resultat: OnePlus 2 laddas från 0 till 100 på 2 timmar och 20 minuter, nå 95 % på 2 timmar netto. Värderingar praktiskt taget i linje med den tidigare modellen, även med tanke på att OnePlus 2 monterar en batteri 3 300 mAh, vilket är 300 mAh högre än OnePlus One.

LÄS ÄVEN: OnePlus 2, vår förhandsvisning (foton och videor)

Hitta det fotografiska beviset nedan: i praktiken laddas OnePlus 2 12-14 % var femtonde minut, upp till 90 %, och saktar sedan ner avsevärt, vilket praktiskt taget alla laddningsbara batterier gör.

Det kommer inte att bli rekordtider, det är absolut inte en snabbladdning, men det är inte heller ett oroande värde. Kanske kommer Android Police / OnePlus att ha bytt ut en 2:a mot en 3:a, men faktum är att bilderna nedan lämnar väldigt lite utrymme för tvivel.

Relaterade artiklar

Back to top button