OnePlus 2 från 64 GB finns till försäljning i Italien, men bara om du har en inbjudan

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 2 från 64 GB finns till försäljning i Italien, men bara om du har en inbjudan

Som planerat är de bara beställningar av OnePlus 2 startadedock endast tillgänglig för dem som har en (värdefull) Inbjudan.

Varianten som erbjuds till försäljning är den med 4 GB RAM och 64 GB internminnetill pris på € 399, men den trä- eller kevlaröverdragkostar 26,99 € styck.

LÄS ÄVEN: OnePlus 2 laddas på 2 timmar och 20 minuter

Inga nyheter för tillfället om den billigaste 3 GB / 16 GB-varianten, men trots allt, även för att köpa den andra, behöver du fortfarande den ökända inbjudan, så du kommer bara att vilja gå till den officiella webbplatsen om du har den.

Om inte kan du alltid stå i kö med 3 miljoner andra människor, men OnePlus har fortfarande inte klargjort hur många inbjudningar som kommer att finnas tillgängliga eller vilka andra sätt som kommer att vara att ta en i förväg (galna tävlingar och välgörenhetsorganisationer åsido). Vem av er har haft turen att redan ha köpt en? Om du fortfarande väntar påminner vi dig om det vår recension kommer snart.

Relaterade artiklar

Back to top button