Onda V80 Plus Dual Boot-surfplatta till priser under 100 $; Mer tilltalande …

Dessa dagar har den kinesiska återförsäljaren GearBest.com några smidiga erbjudanden för surfplattor, inklusive Onda-modellen som beskrivs nedan. Dessa är alla en del av ett speciellt semesterpaket med erbjudanden och för dem som letar efter en avancerad enhet är de en fin present. Låt oss nu se 3 av skifferna som verkligen höll fast vid oss ​​när det kom till erbjudandet och prissättningen.

5849512e6ac4c

Först har vi Onda V80 Plus, det är det mest prisvärda av gänget, till ett pris av bara $ 84 och erbjuder både Android 5.1 Lollipop och Windows 10. Det finns också 32 GB lagringsutrymme och växlingen mellan operativsystem sker med ett enda tryck på en virtuell knapp. Andra hårdvaruspecifikationer inkluderar en Full HD 8-tums skärm, en Intel Atom Z8300 CPU och 2 GB RAM.

onda-v80-plus-köp

Det finns en microSD-kortplats här, WiFi-anslutning ett par 2 MP-kameror.

ezpad-5se

Sedan finns det Jumper EZPad 5SE bland erbjudanden, packar en 10,6-tums skärm och den redan bekanta Intel Cherry Trail Z8300-processor, klockad på 1,44 GHz. Det ger också 4 GB RAM, 64 GB lagringsutrymme, en microSD-kortplats, mini HDMI-port och en 2 MP huvudkamera. Den här modellen körs på Windows 10 och kostar bara $ 169.

onda-obook-20-plus

Slutligen hittar vi Onda OBook 20 Plus, en enhet som vi faktiskt testar i dessa dagar, obokad här. Den erbjuder en 10,1 tums IPS-skärmpanel med en bra Full HD-upplösning, plus den typiska Intel Cherry Trail Z8300-chipsetet, tillsammans med 4 GB RAM och en dubbel startinstallation, med Android 5.1 och Windows 10. 64 GB lagringsutrymme, en microSD kortplats och bara en främre kamera finns här.

Alla dessa enheter kan köpas för GearBest.com till utmärkta priser under semestern.

Relaterade artiklar

Back to top button