OmniVision siktar högt med den nya 50 MP-sensorn: OnePlus, OPPO och Xiaomi varnas

allätning

Efter en lång väntetid återvänder OmniVision för att göra sitt utseende på marknaden med den nya OV50A. Det är därför en ny sensor från 50 MP som av egenskaper kommer att vara avsedda framför allt till framtidens flaggskepp. Vi kan därför börja se det på vissa Xiaomi, OnePlus eller OPPO. Låt oss dock se mer specifikt vad den här nya komponenten erbjuder.

OmniVision OV50A, 50 MP-sensorn för flaggskepp

allätning

Den här nya sensorn har en pixelstorlek på 1,0 μm (1 / 1,5 ″), med en ny teknik från autofokus till fasdetektering (QPD). För att vara tydlig detekterar därför motivets avstånd på ett mycket mer exakt sätt, vilket föreslår ett bättre fokus, mer exakt och snabbt, även under ogynnsamma ljusförhållanden. Det är därför självklart att denna aspekt är av grundläggande betydelse för en avancerad smartphone, från vilken alla förväntar sig en viss typ av prestanda inom det fotografiska området.

Enligt kraften i denna sensor kan OmniVision OV50A fotografera video- i 8K vid 50 MP, utnyttja den teknik vi pratade om tidigare, a 30 fps. Inte bara det, för det är också möjligt att göra videor i 8K från 12,5 MP vid 60 fps, såväl som videor i 4K vid 90 fps.

LÄS OCH:
Samsung lurar Xiaomi och OPPO med sin kamera under skärmen

Vi hoppas därför att se det snart ombord på vissa smartphones, kanske från OPPO, OnePlus och Xiaomi.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button