Om trippelkameran verkade för mycket, gör dig redo att se 5 till 9 i slutet av året

Note: We hope you enjoy reading this article: Om trippelkameran verkade för mycket, gör dig redo att se 5 till 9 i slutet av året

Behöver du många sensorer för att ta bra bilder? Om du parafraserar (och även förvränger) en berömd reklamslogan lite, har du förmodligen redan svarat på den. Ändå är inte Light av samma åsikt, som redan föreslog en 16-lins kamera förra året. Bolaget har beslutat att fortsätta på vägen mot multiplikation av sensorer siktar på att skapa inom året en smartphone utrustad med ett varierat antal linser.

I nuläget handlar det fortfarande om prototypermen Washington Post, som fick tag på det, säger att de undersöker det lösningar som sträcker sig från 5 till 9 sensorer. Hur absurt det än kan tyckas, med tanke på språnget från nuvarande standarder, har Foxconn också investerat i affären eftersom de har en andel i Light.

Smarttelefonen i fråga kan ha en 64 MP fotosensormed bättre bildkvalitet, särskilt i svaga ljusförhållanden och specialeffekter som definitivt kommer att gå längre än bokeh.

Med tanke på mjukvarans prestanda (inte direkt spännande) och (salt) priset på kameran som lanserades förra året, kan det vara värt att vänta på fler nyheter innan man blir exalterad.

Relaterade artiklar

Back to top button