Om nya Moto G (2016) är så här kan vi verkligen tänka på det!

Note: We hope you enjoy reading this article: Om nya Moto G (2016) är så här kan vi verkligen tänka på det!

Fjärde generationens Moto G den kommer att presenteras den 17 maj i Indien, men sedan en tid tillbaka har det gått många rykten om det, varav det sista är riktigt läckert, även om det är lite motsägelsefullt med avseende på vad vi har sett hittills. Det kommer vara två varianter av Moto G (2016)som har sagts ett tag: Moto G4 och Moto G4 Plusliknande i många avseenden, men olika i vissa egenskaper.

Enligt en Lenovo-distributör i Östeuropa kommer Moto G (2016) att ha en 5,2 tum skärm, även om vi måste betona att många ledtrådar hittills har pekat mot en 5,5”. Ur vår synvinkel skulle 5,2”-hypotesen vara mer lämplig för typen av produkt, men det finns fortfarande en god marginal för tvivel om det. I alla fall bör upplösningen vara full HDför båda.

Vi kommer sedan till processorn: Qualcomm Snapdragon 430 och inte MediaTek; ett annat val som vi känner att vi kan dela och som vi hoppas på. Vi går vidare finner vi 2 GB RAM i Moto G4 Och 3 GB RAM i Moto G4 Plusoch på liknande sätt skulle internminnet vara 16 respektive 32 GB, lyckligtvis expanderbar.

De bakre kameror13 megapixel på den första, 16 megapixel på den andra, men den främre förblir densamma, 5 megapixel på båda.

LÄS ÄVEN: Så här ser nya Moto G ut (video)

Värdet av 3 000 mAh batterivilket borde garantera en god autonomi på de två Moto G:arna, som redan kommer ut med optimeringar gällande Android 6.0 Marshmallow. För att komplettera bilden talas det också om ogenomtränglighetmen det ser ut som att ingen Moto G4 kommer att vara utrustad med NFC (medan allt istället tydde på motsatsen). Baserat på tidigare rykten ska Moto G4 Plus då vara utrustad med fingeravtrycksläsare.

Sammantaget ser de dock, åtminstone på pappret, ut som två utmärkta produkter, och om den allmänna Motorola-kvaliteten förblir oförändrad kan Moto G (2016) bli en ny mästare av konsensus. Vi har dock redan understrukit hur denna rapport har några utgångspunkter från de tidigare, alla positiva bland annat, så ta det inte som definitivt, och vänta ytterligare tio dagar i väntan på det officiella tillkännagivandet.

Relaterade artiklar

Back to top button