Om Galaxy Note Edge inte räckte kan Xiaomi Arch vara böjd på båda sidor

Note: We hope you enjoy reading this article: Om Galaxy Note Edge inte räckte kan Xiaomi Arch vara böjd på båda sidor

I takt med att Xiaomis popularitet växer, ökar också rykte som omger den, både vad gäller fantasi och i själva numret. Idag ser vi en möjlig rendering av en ny modell som heter Xiaomi Arch, som tar konceptet med den “böjda sidan” som redan setts på Samsung Galaxy Note Edge till en ny nivå. Bli inte för upphetsad över det i alla fall, för just nu är och förblir detta bara en bild.

LÄS ÄVEN: Galaxy Note Edge, vår unboxing (foton och videor)

Xiaomi har visat att den vet hur man förvånar när det gäller originalitet och variation av produkter, och lanserar även en miljörenare på marknaden, men vi tvivlar på att den fungerar på något så nischat som en dubbelböjd smartphone. Det kinesiska företagets apparater har faktiskt alltid stuckit ut för kvalitet men också för det utmärkta priset, och det skulle verkligen inte vara lätt att förena det senare med en display av denna typ, som ännu inte har slagit igenom i massapparater.

Speciellt eftersom en sådan speciell smartphone kanske inte möter allmänhetens allmänna gunst, vilket verkligen inte intresserar Xiaomi som istället strävar efter att alltid sälja av varje produktionsbatch.

Kort sagt, tills motsatsen bevisats, kommer mer eller mindre böjda skärmar fortfarande att vara ett fåtal tillverkares privilegium under en tid, för att inte tala om att de kanske aldrig blir ett riktigt massfenomen, åtminstone inte med dessa former.

Relaterade artiklar

Back to top button