Om flexibla smartphones är så här, vill du förmodligen inte ha en (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Om flexibla smartphones är så här, vill du förmodligen inte ha en (foton och videor)

Ett av de första exemplen på flexibel smartphonepresenterad av ett företag som heter Tillfällig, under en mässa i Chongqing. Det är därför svårt att i verkligheten säga hur funktionell och användbar den är, och hur mycket en prototyp tillverkas ad-hoc för att dra till sig uppmärksamhet, men vi förväntar oss absolut inte att se den på marknaden snart. Även för att det suger det är verkligen inte det bästa.

Det är ett smartphone-armband med Android, tillverkat mestadels i vikbar grafen och med OLED-displayförmodligen täckt med ett plastmaterial, liknande det från en liknande prototyp, som vi testade på den senaste Mobile World Congress.

Inget mer än en bevis på koncept kort sagt, det kommer förmodligen inte att locka dig att vänta spänt på liknande enheter, som nu verkar klumpiga, tunga, skrymmande och opraktiska. Vem påminner oss? De första mobiltelefonerna. Tiden får utvisa om utvecklingen kommer att gå lika snabbt, för nu, ta en titt på videorna och bilderna nedan för att få en idé.

Relaterade artiklar

Back to top button