Om du vill veta hur OnePlus 6 tar bilder är det här de första officiella bilderna (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Om du vill veta hur OnePlus 6 tar bilder är det här de första officiella bilderna (foton)

Nu saknas väldigt lite från presentationen av OnePlus 6, en av de mest omtalade och efterlängtade smartphones för tillfället. Om hypen inte var tillräckligt hög, OnePlus VDLui Zuohu (Pete Lau), ger honom en hand och delar med mig av vad jag är på Weibo första officiella bilderna av OnePlus 6.

Skotten är utan tvekan av bästa kvalitet (och motiverar utmaningen mot det “stora” inom mobilfotografering), är rika på detaljer och nästan fria från brus, även när det gäller natt skott (den enda av de 4). Tyvärr har inga “närbilder” släppts, men även bara från dessa bilder kan vi få en uppfattning om funktionerna hos OnePlus 6.

Kom ihåg att när det gäller den fotografiska sektorn kommer telefonen att vara utrustad med en sådan dubbelkamera bak från 20 + 16 MP, medan den främre kameran kommer att vara singel och 16 MP. Vi påminner dig också om att bilderna du kommer att se har laddats upp direkt till det kinesiska sociala nätverket Weibo (i detta inlägg), så de kommer att ha varit föremål för någon form av kompression.

Du gillar dem?

Relaterade artiklar

Back to top button