Om du vill delta i lanseringen av OnePlus 5T måste du betala $40, men som tur är kan du vinna hela resan (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Om du vill delta i lanseringen av OnePlus 5T måste du betala $40, men som tur är kan du vinna hela resan (uppdaterad)

16 november kommer att hållas i New York, Brooklyn för att vara exakt, lanseringsevenemanget OnePlus 5T, och de som vill delta kan göra det fritt, men betalar en entrébiljett på 40 dollar. Innan lätt kontrovers måste vi säga att intäkterna ska doneras helt och hållet in välgörenhetså det skulle verkligen inte finnas något att klaga på.

Oavsett, om du vill försöka vinna en resa till New York, alla utgifter betalda, för att delta i lanseringen av smarttelefonen, här är vad du behöver göra:

  • Var ledig 15-17 november
  • Följ OnePlus på Instagram.
  • Publicera ett foto på dig själv och eventuellt även på din följeslagare på Instagram, med #OnePlusNYC-taggen
  • Fyll i detta formulär.

De kommer att väljas ut 3 vinnare, som var och en i själva verket kan ha en medföljande person. De kommer att få de nödvändiga flygbiljetterna och en 2 nätters hotellvistelse i New York. Du har dock tid fram till 17.00 den 8 november att delta, så slösa inte din tid.

Och om du av någon slump inte vill delta via sociala medier, fyll bara i formuläret för att delta i utlottningen 10 biljetter att köpa.

Först då måste du ta dig dit själv i det stora äpplet!

Uppdatering 2017-11-08 kl 18:15

OnePlus tillkännagav vinnarna av resan till New York för att närvara vid presentationen av smartphonen. Bland dem finns också en italienare, Simone Fusco. Grattis till honom och alla deltagare!

Relaterade artiklar

Back to top button