Om du var nyfiken på att se färgerna på OnePlus 6, kan dessa renderingar tillfredsställa dig (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Om du var nyfiken på att se färgerna på OnePlus 6, kan dessa renderingar tillfredsställa dig (foto)

OnePlus 6 är en av de mest omtalade smartphones för tillfället. Efter att ha känt till de möjliga priserna, efter att ha bekräftat namnet och den främre skåran (som du kan dölja!), kan vi också beundra några framställa som visar oss möjligheterna färger.

Nej, vi pratar inte om specialutgåvor som den tillägnad Avengers: Infinity War, utan snarare om färger “vanligt“. Den skillnad jämfört med OPPO R15 är det uppenbart (vilket inte är uppenbart, med tanke på att de tidigare OnePlus 5 och 5T var väldigt mycket lika OPPO R11 respektive R11s).

Renderingarna har lagts ut på Weibooch visa oss smartphonen i färgerna blått, vitt och svart. De levande foto vi såg för två dagar sedan. Den mest intressanta detaljen som dessa renderingar visar är beröringen av röd närvarande på OnePlus-logotypen och på det fysiska skjutreglaget i sidled: på bilden som läckte ut i fredags verkade logotypen mer grå än röd, men även den senare lösningen skulle inte ha något emot det.

För resten är enheten exakt som vi har sett det: dubbel kamera på baksidan, i axeln med LED-blixt och fingeravtrycksläsare. Baksidan är i böjt glas på sidorna. Vi ser därför fram emot presentationen av denna nya enhet, i hopp om att företaget inte kommer att hålla oss på tårna mycket längre.

Relaterade artiklar

Back to top button