Om du hoppas på att Honor 10 ska hålla sig borta från skårorna kan du bli besviken (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Om du hoppas på att Honor 10 ska hålla sig borta från skårorna kan du bli besviken (foto)

De helt nya P20 och P20 Pro visade sina muskler mellan den fotografiska sektorn och artificiell intelligens för att övertyga användare att omfamna Huaweis sak även i det högsta sortimentet på marknaden. Men många har reserverat dem ett ganska kallt välkomnande, på grund av en detalj som förmodligen är marginell, men som håller på att bli en riktig slagord: närvaron av hack överst på displayen.

Medvetna om de historiska estetiska skillnaderna mellan Huaweis P-linje och flaggskeppet för undermärket Honor, tänkte några av er kanske vänta på den framtida lanseringen av Heder 10för att njuta av liknande prestanda (även fotografisk), med en design som inte är det smutsad från det mycket hatade hacket. Tja, att döma av de första läckta bilderna kan dina förhoppningar vara fåfäng.

Smarttelefonen som dyker upp i dessa stulna bilder leker kurragömma i formerna, tack vare ett speciellt skal som skyddar linjerna från nyfikna ögon. Däremot kan kamouflaget inte göra något för att dölja hack definitivt överlägsen innehåll precis som P20 och P20 Pro, men fortfarande närvarande.

Notera närvaron av den främre fingeravtrycksläsaren, flankerad av två punkter som tyder på närvaron av nycklar mjuk beröring av displayen. På baksidan kan man dock se en dubbelkamera arrangerad vågrätt (nu en raritet). De mest inbitnas förhoppning är att den som visas på bilderna bara är en prototypmen vi får nog acceptera att nästa top-of-the-range Honor också kommer att utrustas med ett hack.

Relaterade artiklar

Back to top button