Om du gillade (eller till och med inte) LG G7, ta en titt på LG V35 ThinQ, men var inte alltför exalterad! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Om du gillade (eller till och med inte) LG G7, ta en titt på LG V35 ThinQ, men var inte alltför exalterad! (Foto)

Arkiverad för tillfället LG G7, som vi rörde för första gången igår, låt oss gå tillbaka till att prata om LG V35 ThinQen smartphone som ännu inte har meddelats av företaget, som vi inte visste hur vi skulle placera i dess line-up, men som kanske nu är vettig.

Det verkar faktiskt som att denna smartphone kan vara det en exklusiv från den amerikanska operatören AT&T, som ett alternativ till G7 ThinQ, som istället skulle saknas på AT&T-listan. Det verkar därför som att denna V35 skulle kunna komma inom kort, men för närvarande har vi inga indikationer i denna mening, och faktiskt datumet som rapporterats på de nya renderingarna av smartphonen indikerar istället månaden augustialltså något före den troliga lanseringen av LG V40.

Tekniskt sett har vi inget speciellt att tillägga till det vi redan har sett tidigare: 6 tum QHD + i 18:9, dubbelkamera på baksidan och förmodligen den senaste processorn; för mer information kan du hänvisa till den här artikeln.

För nu lämnar vi er med de nya bilderna av denna V35 ThinQ, som vi aldrig kommer att se i Italien, och i slutändan verkar den så bra, om så bara för att undvika förvirring och överlappning.

Relaterade artiklar

Back to top button