Om du fortfarande väntar på Samsung Galaxy X kanske du bättre känner dig bekväm

Note: We hope you enjoy reading this article: Om du fortfarande väntar på Samsung Galaxy X kanske du bättre känner dig bekväm

Vi har pratat om det i mer än ett år, men det kanske är dags lägg din själ i fred: Galaxy X – eller som Samsung-smarttelefonen med den vikbara displayen kommer att heta – kommer inte snart. Men det verkar också finnas goda nyheter, “Godot of smartphones” har inte avbrutits från programmen, ja det koreanska företaget fortsätta att arbeta med det med beslutsamhetmen det kan ta år innan den kommer ut på marknaden.

I en exklusiv intervju med Salman Saeed, Qualcomms produktchef inom displayteknikbranschen, kollegor från Techradar de har kunnat samla andra förklaringar på Galaxy X-fallet. Tydligen kan den vetenskapligt-tekniska kompetensen ännu inte producera elektroder som tål upprepade böjningar: Transistorerna som driver pixlarna är inte tillräckligt flexibla.

Även om det hittills har cirkulerat rykten och bilder som bekräftar att det finns patent och testmodeller, betyder det inte att produkten är klar, snarare tvärtom.

Produkter som ZTE Axom M är ett exempel på detta komplexiteten i de frågor som ska behandlas innan de når användarna. Vi pratar om frågor relaterade till daglig och varierad användning av användare. Det är om inte bara tekniska utmaningarmen som också gäller användningen av en sådan anordning.

Saeed sa dock att han var säker på att vikbara skärmar är en teknik som vi kommer att se i framtiden, med tanke på det alla stora tillverkare arbetar med det. Ur datorkrafts synvinkel finns det faktiskt inga svårigheter att stödja större skärmar, vilket demonstreras av projekt som Samsung DeX.

Relaterade artiklar

Back to top button