Om du fortfarande inte har förstått hur OnePlus 6 är gjord, kommer denna video att ta bort alla tvivel!

Note: We hope you enjoy reading this article: Om du fortfarande inte har förstått hur OnePlus 6 är gjord, kommer denna video att ta bort alla tvivel!

Designen på OnePlus 6 är inte längre ett mysterium på ett tag nu: glas fram och bak, bakre dubbelkamera i mitten, med fingeravtrycksläsare under, varningsreglaget flyttat till höger, ovanför strömknappen, och uppenbarligen är han, hack . Om du av någon anledning missade några stycken på vägen i OnePlus 6-mosaiken, kommer nu det vanliga @OnLeaks som rekonstruerar smarttelefonen med utgångspunkt från CAD-diagram av densamma, och det vi ser verkar ganska övertygande, och i linje med vad som har läckt ut hittills.

Det finns väldigt lite att lägga till i bilderna och videon nedan, men vi påminner dig bara om att ytbehandlingar och färger lätt kan skilja sig åt i den slutliga modellen, så dröja inte för mycket vid den enskilda detaljen, utan vid den övergripande bilden. Dessutom har vi också en indikation på måtten: 155,7 x 75,35 x 7,75 mm för 175 gram vikt; inte illa för en smartphone med mer än 6 tum diagonal.

Sidanteckning: OnePlus har lanserat en liten tävling på sitt forum, där den utmanar dig att kommentera mycket, med några få ord.

Det är inte ens klart vad som är på gång, och vi tvivlar starkt på att det är själva smarttelefonen, annars hade de formellt meddelat det, men om du redan var aktiva användare av OnePlus-communityt är det värt att ta en titt. Men se att du måste ge först till multimediainnehållet nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button