Om det kommer att finnas en Sony Xperia Z6 Lite kan den ha Snapdragon 650

Note: We hope you enjoy reading this article: Om det kommer att finnas en Sony Xperia Z6 Lite kan den ha Snapdragon 650

Ryktena om den nya serien korsas på ett mer eller mindre samstämmigt sätt Xperia Z6så pass att det inte är första gången vi hör om en möjlig Xperia Z6 Lite.

Enligt nya källor ska smarttelefonen vara en 5” (och inte 4” som tidigare rapporterats) med okänd upplösning, med ett bakstycke i metall, som förmodligen de andra modellerna i serien, och en hexakärnig processor. Qualcomm Snapdragon 650 (och inte Snapdragon 620, som tidigare rapporterats).

LÄS ÄVEN: Qualcomm byter namn på ett par marker för att få dem att se nyare ut

Vi pratar redan om priset, cirka 2 500 yuan (350 €) och lanseringen i maj, men för dessa sista överväganden är det egentligen för tidigt. Vad som är säkert är att fler och fler källor pekar på en estetisk förnyelse för Xperia Z6-serien, som äntligen skulle kunna säga adjö till design och material som har konsoliderats i flera år.

När det gäller specifikt denna Xperia Z6 Lite är det svårt att säga om denna verkligen existerar och om det är dess slutgiltiga namn, men baserat på vad vi har sett hittills borde det vara en distinkt modell från framtiden. Z6 Compact (för att undvika tvivel: den ovan är Z5 Compact), vilket ytterligare utökar Sony-sortimentet, som kan samla många av sina nya modeller under varumärket “Xperia Z6”.

Relaterade artiklar

Back to top button