Om det här verkligen är Pixel 3s kommer du inte att gilla dem (och inte bara för snäppet)

Note: We hope you enjoy reading this article: Om det här verkligen är Pixel 3s kommer du inte att gilla dem (och inte bara för snäppet)

Pixel 3 kommer bara till hösten, som alltid, men “ryktessäsongen” börjar vanligtvis vid den här tiden, och idag har vi en som vi föredrar att inte troäven om det verkligen inte skulle vara omöjligt.

Det du ser porträtterat i slutet av artikeln kan i själva verket vara Pixel 3 och Pixel 3XL skärmskydd. Som du kan se har den första en traditionell design, dvs utan skåra, med dubbel högtalare och en långsträckt form, troligen i 18:9. Synd att bågarna både ovan och under verkligen är det mycket uttalad, vilket gör den mycket större än den skulle kunna vara. Man skulle kunna hävda att detta också var fallet för Pixel 2, men just av den anledningen hade vi hoppats på några steg framåtäven för att Googles smartphones alltid är väldigt dyra, och designmässigt har de aldrig antagit lösningar som matchar konkurrenterna.

Pixel 3XL å andra sidan ser konkurrenterna rätt på det hela, och här kommer det ökända hacket, med plats för kamera, sensorer och öronkapsel, som även kommer att fungera som stereohögtalare, parat med den som syns nedan.

Vi har därför båda hack den där hakaeller snarare bred kant i botten, nödvändigt för att få plats med högtalaren, men som alltså gör att skåran i toppen sticker ut ännu mer.

Inte för att vi egentligen hoppades (till skillnad från andra) på en Pixel 3XL utan någon kant, men vi hade gärna klarat oss utan skåran, speciellt utan att ge upp underkanten (vilket åtminstone Apple har gjort). Vi upprepar dock att vi inte har någon bekräftelse på äktheten av dessa skärmskydd, men om detta verkligen var designen på Pixel 3 så skulle vi absolut inte kunna bli förvånade, just i ljuset av brist på originalitet hittills sett i tidigare modeller, och med tanke på att Google verkar föredra substans framför estetik.

Relaterade artiklar

Back to top button