Om det här var HTC X10 skulle du förmodligen inte vara så ledsen om den inte kom till Italien

Note: We hope you enjoy reading this article: Om det här var HTC X10 skulle du förmodligen inte vara så ledsen om den inte kom till Italien

En dag efter hans första observation, de möjliga specifikationerna för HTC X10en mellanklass framtid för företaget, vilket är osannolikt att få ditt huvud att snurra om du träffar honom.

Det skulle faktiskt vara en 5,5 tum full HDmed MediaTek SoC Helio P10Mali-T860 GPU och 3 GB RAM. På baksidan ska det finnas en kamera från 13 megapixlar med OISmen den tekniska bilden för tillfället slutar här.

Men det finns också information om det möjliga priset: 2 000 yuan, cirka 280 €; lite mindre än tidigare HTC X9, men tänk självklart på att det inte bara är rena spekulationer för tillfället utan även att det i alla fall är siffror för den kinesiska marknaden.

Det återstår att se när HTC skulle kunna introducera denna nya smartphone, och även om det redan finns ett företagsevent planerat till den 12 januari, får vi inte att tro att en sådan vanlig modell skulle kunna vara huvudpersonen, särskilt eftersom HTC X9 inte lanserades. global skala, åtminstone inte omedelbart.

Vi ser därför fram emot att höra om företagets planer för oss, men om allt HTC har i beredskap var smartphonen som beskrivs ovan skulle vi inte ha mycket att bli exalterade över.

Relaterade artiklar

Back to top button