Om dessa renderingar av Meizu Pro 6 var sanna, kan du enkelt byta ut den mot en Galaxy S7 edge

Note: We hope you enjoy reading this article: Om dessa renderingar av Meizu Pro 6 var sanna, kan du enkelt byta ut den mot en Galaxy S7 edge

De Samsungs dubbelkantsskärm i år kommer det inte längre att vara så exklusivt, och om vi litar på renderingarna av Meizu Pro 6 som du hittar i galleriet nedan, kommer affiniteterna för nästa topp i sortimentet Meizucon Galaxy S7 edge inte att vara få.

Framifrån ser de två smarttelefonerna nästan identiska ut, men det är värt att understryka att den centrala knappen som fungerar som fingeravtrycksläsare och som Meizu kallar “mBack“, fungerar den också som en kapacitiv knapp för hem och tillbaka. Dessutom verkar det som att skärmen på Meizu Pro 6 också kan vara känslig för tryck, en annan detalj inte bara, förutsatt att tekniken implementeras korrekt.

LÄS ÄVEN: Anslutningsproblem med Meizu M2 på Vodafones nätverk? Så här fixar du det

Det verkar också som om det inuti Pro 6 kommer att finnas en SoC också utvecklad av Samsung, kanske den som ännu inte har meddelats Exynos 8870 (en nedklockad version av Exynos 8890 på nya S7), och om du lägger till 4 GB Baggekommer du att förstå att likheterna inte bara är estetiska.

När man vänder på Meizu Pro 6, uppstår ytterligare skillnader, eftersom den senare har en unibody metallkropp, med ej avtagbar baksida, där den nya företagslogotypen sticker ut. På höger sida hittar vi strömbrytaren och volymreglaget.

Vi vet fortfarande inte exakt när smarttelefonen kommer att presenteras, men mellan april och maj kan det komma nyheter, och i alla fall verkar “ryktehjulet” redan vara igång, så vi kommer säkert att veta mer under tiden.

Relaterade artiklar

Back to top button