Om denna smartphone från Vivo är sann, gör dig redo att vilja ha den!

Note: We hope you enjoy reading this article: Om denna smartphone från Vivo är sann, gör dig redo att vilja ha den!

jag bor är en kinesisk tillverkare som nyligen har lyckats få mycket snack om sig själv, särskilt tack vare X20 Plus UD, den första Android-smarttelefonen i världen med en läsare under skärmen. Trenden kan fortsätta med en ny modell, som du hittar ett foto på i slutet av artikeln, och en blick räcker för att förstå vad som är så speciellt.

Det är en gränslös som vi har sett få hittills, med en skärm/yta förhållande som är skrämmande nära 100 %. Ingen öronkapsel, ingen främre kamera, ingen fingeravtrycksläsare. Den senare bör logiskt sett integreras under displayen, medan den för kamera vi talar om ett system roterande, vilket kommer att föra den bakre kameran även fram, vid behov. Vi har inga exakta bekräftelser på ljudet, vilket kan vara en svag punkt med tanke på den dåliga kvalitet som hittills visat sig av alternativa system till de klassiska högtalarna.

Uppenbarligen har vi ingen officiell bekräftelse på äktheten av detta foto, inte heller på den exakta modellen som det skulle hänvisa till.

Vi hade nyligen pratat om den påstådda Vivo Xplay7, som kunde skryta med hårdvaruegenskaper av “notebook-mögel”, men den som porträtteras nedan borde inte vara han, erkände och inte beviljade att det inte är en bluff. Var dock försiktig så att du inte underskattar Vivo, som vi påminner om är en del av, tillsammans med Oppo och OnePlus, av jätten BBK Electronics. Dess nyheter skulle därför kunna komma i våra händer under andra varumärken, och om det vore nyheter som denna skulle vi bli mycket glada.

Relaterade artiklar

Back to top button