Ökat intresse för bärbara teknologiprodukter

Enligt GittiGidiyors data ökade försäljningsvolymen för bärbara teknologiprodukter som virtual reality-glasögon och smarta klockor med 27 procent under de fyra första månaderna i år jämfört med samma period föregående år.

Bärbara teknologiprodukter, en av de dagliga motsvarigheterna till digitalisering och teknisk utveckling, sticker ut med sina innovativa och praktiska egenskaper. Intresset för innovativa produkter som erbjuds i ett brett utbud från Bluetooth-aktiverade trackers till smarta klockor och tillbehör, från virtual reality-glasögon till bärbara hälso- och sportenheter ökar också. Enligt GittiGidiyors data för de första fyra månaderna 2022 ökade försäljningsvolymen av bärbara teknologiprodukter med 27 procent och den genomsnittliga korgmängden ökade med 55 procent jämfört med samma period föregående år.

Smarta klockor och tillbehör som gör vardagen mer praktisk, virtual reality-glasögon som kommer fram med koncept som Metaverse, bärbara hälso- och sportapparater som är intresserade av de som vill övervaka sin hälsa närmare, smarta armband som lagrar träningsdata och GPS-spårningsenheter, 2022′ Det är också bland de mest sålda produkterna. Enligt uppgifterna observeras att de som alltid vill veta var sina barn, husdjur eller värdesaker befinner sig visar stort intresse för spårningsenheter.

Om man tittar på produktbaserade försäljningsvolymer ser man en ökning med 34 procent för smarta klockor, 31 procent för spårningsenheter för baby och barn och 16 procent för bärbara hälso- och sportenheter.

Återigen, under årets första fyra månader visar sökningar gjorda på GittiGidiyor att antalet sökningar efter bluetooth-spårningsenheter och fordons- och motorcykelspårningsenheter har ökat med tre gånger.

För detaljerad information om bärbara teknologiprodukter, besök GittiGidiyors webbplats. bloggsida du kan besöka.

Relaterade artiklar

Back to top button