okända och intressanta knep –

Även om det i allmänhet inte kan sägas att de är mycket efterfrågade bland användare, kan de göra vårt liv mycket enklare. Ett av huvudmålen med Redmond är att användarna har program att komma igång med. Windows 10 från de första minuterna. Men hittills är detta ett onödigt utrymme, som är upptaget utan någon mening. Med allt och med detta måste vi veta vad som är bättre UWP-appar av denna typ och andra är värre.

Faktum är att om några av dem som avvisar dessa program stannar några minuter för att titta på vad de erbjuder oss, kommer de att ändra sig. Detta är fallet vi ska prata om i det här fallet med en miniräknare som är integrerad i Windows. Och till en början kanske vi tror att det här är en miniräknare, som många andra. Men i själva verket, om du tar en närmare titt på vad han representerar på bara ett par minuter, kan han glatt överraska oss.

Det är därför vi i samma rad kommer att prata om några av de integrerade funktionerna i detta verktyg som du kanske inte visste fanns. Dessutom kan vi utnyttja dem till fullo. fri av avgift och inte som med andra mycket liknande tredjepartsprogram.

Olika typer av miniräknare i en enhet

När vi tänker på en miniräknare av den här kalibern kommer de flesta av oss förmodligen att tänka på grundläggande operationer , det går mycket längre. Förutom en av denna typ, enkel, hittar vi en vetenskaplig miniräknare, en annan schema , för programmerare eller till och med en datumräknare. Allt detta är uppdelat i olika gränssnitt för att komma åt det som intresserar oss i varje specifikt fall.

Många enhetsomvandlare

Och det är inte allt, för Windows-kalkylator presenterar oss också med en serie enhetsomvandlare som kommer att vara till stor hjälp. Således ser vi många typer, bland vilka vi kan nämna valuta, volym, längd, temperatur, energi, hastighet, tid och många andra omvandlare. Alla dessa lägen finns i applikationens huvudmeny, vi behöver bara klicka på den vi vill använda.

Verksamhetshistorik

I sin tur, eftersom vi utför alla typer av operationer med detta Windows-element, hittar vi historik på vänster sida av huvudfönstret. Att säga att det nyttiga med detta är att det tillåter oss att återvända eller återgå till där vi slutade, mest av allt om vi gör det fel

Flera vyer och separata displaysektioner

Sammanfattningsvis kommer vi att berätta att för att UWP en applikation för att anpassa sig till var och ens behov, den har också flera vyer och oberoende sektioner. Till exempel hittar vi en flik där objekten vi lägger till räknarens minne är förvarade. På samma sätt, om vi bara behöver de mest grundläggande operationerna på dessa typer av element, har vi också en förenklad syn så att vi inte komplicerar vårt liv mer än nödvändigt.

Relaterade artiklar

Back to top button