[Oficial] Sony och Entel kommer att sälja Xperia XZ Premium + PlayStation 4 Slim för ytterligare 1 000 CLP

Uppdatering

I dag Sony Mobile Chile har gjort erbjudandet officiellt, som nu är tillgängligt när du köper Xperia XZ Premium via Entel. De tre spelen som ingår i paketet är: The Last of Us, Ratchet & amp; Clarck och Horizon: Zero Dawn.

Denna kampanj har en Begränsat lager på 300 enheter, som endast kommer att finnas i Entels egna butiker, Viña del Mar, Torre Entel, Vespucio, Manquehue, El golf, Antofagasta, Rancagua, Concepción, Puerto Montt och callcenter.

Ursprungligt inlägg

Våra informanter i Chile fortsätter att skicka viktig information till oss och idag har vi nyheter med Sony och Entel-operatören, eftersom de tillsammans kommer att ta med det nya Xperia XZ Premium tillsammans med en av de bästa konsolerna på marknaden.

Jag menar Sony PlayStation 4 i sin smala version, konsol som skulle säljas i ställs in med den nya Xperia XZ Premium för endast CLP $ 1 000 utöver priset på utrustningen som Entel kommer att kommersialisera mycket snart (endast om du bär eller byter utrustning).

Vi lämnar dig under de priser som detta paket skulle ha i Entel beroende på vilken typ av köp du väljer. Ta hänsyn till några detaljer:

Dessa priser kan variera när försäljningen “PORT Y BAS” börjar, det motsvarar priserna för kunder som skickas till Entel eller för nuvarande kunder. “NY VTA” motsvarar priserna för att ha en ny linje med Entel (utan bärbarhet och för INGEN kunder)

KOM IHÅG: All denna information är baserad på data som våra informanter skickar oss, här är inget bekräftat av Sony eller Entel. Dessutom kan all information ovan variera när den officiella försäljningen börjar eller helt enkelt inte äger rum.

Om du vill veta den nya Xperia XZ Premium från Sony lämnar vi dig länken så att du kan läsa vår fullständiga analys.

Sony Xperia XZ Premium Review

Tack så mycket anonym informant!

Relaterade artiklar

Back to top button