Officiella Oppo A3s i Indien: autonomi kommer inte att vara hans problem (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Officiella Oppo A3s i Indien: autonomi kommer inte att vara hans problem (foto)

För bara några dagar sedan nämnde vi den förestående ankomsten av Oppo A3sen low-end enhet av det kinesiska företaget med några intressanta egenheter, särskilt relaterade till batterikapacitet. Idag var smarttelefonen presenteras i Indien bekräftar till fullo de egenskaper som vi tidigare har förutsett.

Om du tittar på databladet ovan kanske du märker en viss likhet med Oppo A5, som presenterades i Kina för några dagar sedan: i verkligheten är det en variant av samma enhet avsedd för den indiska marknaden. Oppo A3s skulle kunna känna igen väl 296 ansiktsdragtack vare’artificiell intelligens integrerad i mjukvaruhanteringen inom den fotografiska sektorn.

Utan tvekan bör dess starkaste styrka varaautonomi av batteriet, med tanke på dess kapacitet.

Ur designsynpunkt observerar vi inte särskilda innovationer: från bilderna i galleriet vi blir medvetna om närvaron av den diskuterade hack och summan avsaknad av fingeravtrycksläsaretill förmån för genomförandet av frisläppandet genom Ansiktsigenkänning.

Oppo A3s kommer att finnas tillgängliga från och med nästa år 15 julipå den indiska marknaden till ett pris av 10 990 rupier (ca 138 €), i färgerna Röd Och Mörklila. För tillfället har inga nyheter dykt upp som tyder på en framtida ankomst av enheten på den europeiska marknaden.

Relaterade artiklar

Back to top button