Officiell ZUK Z2 Pro: toppen av Android-serien, som också synkroniseras med iCloud (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Officiell ZUK Z2 Pro: toppen av Android-serien, som också synkroniseras med iCloud (foto)

ZUK Z2 Pro det har precis tillkännagivits av det kinesiska företaget, även det finansierat av Lenovo, och vi måste säga att det på papperet är en av de mest kraftfulla och kompletta topparna för tillfället, om inte den kraftfullaste och mest kompletta. Så låt oss gå omedelbart för att se dess mycket intressanta specifikationer, innan vi gör ytterligare överväganden i detta avseende.

ZUK Z2 Pro: tekniska egenskaper

  • Skärm: 5,2 tum Super AMOLED full HD, 500 nits
  • CPU: Qualcomm Snapdragon 820 på 2,1 GHz
  • Bagge: 4/6 GB LPDDR4
  • Internminne: 64 / 128GB UFS 2.0
  • Backkamera: 13 megapixel ISOCELL, 1,34 μm pixelstorlek, f / 1,8, OIS, PDAF, laser autofokus, dubbel LED-blixt
  • Fram kamera: 8 megapixlar, 1,4 μm pixelstorlek, f / 2,0
  • Anslutningsmöjligheter: 4G LTE med VoLTE, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac (2.4 / 5 GHz), Bluetooth 4.2, GPS, USB 3.1 Type-C
  • Batteri: 3 100 mAh med Quick Charge 3.0
  • OS: Android 6.0 Marshmallow med ZUI 2.0

Den har också en främre fingeravtrycksläsare, kallad U-touch 2.0 och logiskt snabbare än den föregående; ett mycket vanligt inslag nu, men ZUK Z2 Pro har många andra nybörjare.

Faktum är att ZUK hävdar att Z2 Pro är den första smartphone med kropp i äkta 3D-glas (hela bakstycket är lätt böjt, inte bara hörnen), den första att erbjuda en serie av hälsorelaterade sensorer (10 totalt, inklusive steg, puls och även UV-strålar), och även den första a synkronisera med Apples iCloudför att överföra kontakter och annan information från din gamla iPhone till din nya ZUK (vi föreställer oss många scenarier av denna typ – Ed).

ZUK Z2 Pro: release och pris

ZUK Z2 Pro kommer att finnas tillgänglig i två färgervit med guldram eller helsvart, och den förboka för den kraftfullare varianten 6 GB + 128 GB) kommer att vara öppen i Kina från imorgon (22 april) till pris på bara 2 699 yuan, eller cirka 370 €. Relationen i vårt mynt är så passandemen vi har fortfarande inte exakta detaljer om priset och tillgängligheten för den internationella versionen, som logiskt nog kommer att bli dyrare än den ser ut nu.

Den mindre kraftfulla varianten, med 4 GB + 64 GB, kommer istället att börja säljas, igen i Kina, från och med den 10 maj, för 2 299 yuan, cirka 313 €. Självklart kommer vi att meddela dig så snart vi har bekräftelser på lanseringen på vår marknad av båda versionerna, eller till och med bara en av de två. Under tiden kan du ta en titt på galleriet nedan.

Uppdatering: I Italien, från tredjepartsåterförsäljare, har ZUK Z2 Pro stigit till hela 549 €, i den mest kraftfulla varianten, från 6 GB / 128 GB. De är fortfarande billiga i förhållande till västerländsk konkurrens, men absolut inte så få som de ursprungligen var.

Relaterade artiklar

Back to top button